Verzenden

Wij berekenen €4,95 voor verzending. Uiteraard pakken wij dit zo goed mogelijk in en mocht iets door de brievenbus passen, wordt dit ook zeker zo verpakt. Bij bestellingen vanaf €39,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen uit België en Duitsland berekenen wij €8,95 voor pakketten en wordt er gratis verzonden vanaf €50,-. Alle bedragen in onze webshop zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief de verzendkosten. De verzendkosten worden bij het afrekenscherm toegevoegd. Als wij jouw bestelling binnen hebben geven we het pakket af aan DHL of PostNL. Zodra het pakket afgeleverd is krijg je hiervan een e-mail met een track & trace code.

Levertijd

Wij doen uiteraard ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te laten leveren. In principe versturen wij alle bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag. Toch kan het voorkomen dat het door onvoorziene omstandigheden in een enkel geval niet lukt. Daarom geven wij altijd als levertijd; op werkdagen voor 17.00 uur besteld is uiterlijk de volgende dag verzonden.

Indien een artikel niet op voorraad is, kan deze ook niet besteld worden op onze website. Je kunt ons altijd een e-mail sturen waarin je schrijft om welk artikel het gaat. Sommige artikelen kunnen wij nog na bestellen. Indien wij een artikel na kunnen bestellen ontvang je van ons een mail. Als je verschillende artikelen bestelt met verschillende levertijden, dan geldt de langstdurende leverdatum.

Retourneren

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Lucadeau heb je 14 dagen de tijd om jouw retour aan te melden. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. 

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items inclusief het meegestuurde formulier naar onderstaand adres:

Lucadeau
Arendshof 30-32
4901 LH OOSTERHOUT

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen wordt deze binnen 14 dagen door onze administratie verwerkt. Lucadeau neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat en in originele verpakking te worden geretourneerd. Bij kleding moeten alle labels & kaartjes nog aan het kledingstuk zitten. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Wanneer je een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

Let op! Retourneren zijn te allen tijden voor eigen rekening!

Voorwaarden retourneren
– Zowel de kosten als het risico van retour zending zijn voor eigen rekening. Stuur de artikelen welke je wenst te
  retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending snel verwerkt kan worden.
– Je hebt voor je retourzending 14 dagen om deze aan te melden. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om je retour terug te
  zenden.
– Wij nemen retourzending alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief eventuele labels & verpakkingen
  worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en teruggestuurd.
– De retourzending dient voldoende gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden.
– Niet-identificeerbare retourzendingen worden, wanneer mogelijk, teruggestuurd naar de afzender.
– Zonder track & trace code kan er geen onderzoek gestart worden naar een vermist pakketje.

Krijg ik het volledige bedrag terug?
Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 14 dagen door onze administratie verwerkt.

Indien je de gehele bestelling retourneert, ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending retour. Als je een deel van de bestelling retourneert, dan ontvang je de verzendkosten van de heenzending niet retour.

Let op! De retourkosten zijn te allen tijden voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.

Mijn bestelling klopt niet! Wat moet ik doen?
Het kan helaas een keer gebeuren dat de bestelling die je hebt ontvangen niet klopt of incompleet is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst of jouw bestelling juist is. Mocht de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@lucadeau.nl Wij zullen er dan voor zorgen dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

Ik heb een kapot item ontvangen! Wat moet ik doen?
Ondanks dat wij alle items altijd goed controleren op gebreken, kan het helaas een keer voorkomen dat je toch een item ontvangt dat kapot is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst van jouw bestelling of een item geen gebrek bevat. Mocht het zo zijn dat je toch een kapot item hebt ontvangen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice via info@lucadeau.nl Wij zullen er dan voor zorgen dat er spoedig een gepaste oplossing komt.

 

 

Ook leuk!

De waardering van lucadeau.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 68 reviews.